Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
KUP CEV-A - seniori
KUP CEV-A - seniorke
MEVZA - seniorke
MEVZA - seniori
SUPERLIGA - seniorke
SUPERLIGA - seniori
1. LIGA - seniorke
1. B LIGA - seniorke
2. LIGA - seniori
NATJECANJA ZOS-A
 
IZJAVA O PRIVATNOSTI  
 
 

Ova izjava opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Vas kada posjetite naše web-sjedište i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem Vaših podataka prilikom posjete našom web-sjedištu.

Ne prikupljamo osobne podatke o Vama (kao što su Vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovo web-sjedište, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke kroz obrazac u rubrici kontakt ili izravno nekim drugim komunikacijskim kanalom. Izravnim slanjem Vaših osobnih podataka bilo kojim komunikacijskim kanalom smatramo da ste suglasni s njihovom obradom u svrhu onoga što ste u samom upitu naveli.

Kako bi ovo web-sjedište radilo ispravno, kako bismo mogli pratiti posjećenost sjedišta te ga povezivati s društvenim mrežama, ovo web-sjedište može pohranjivati na Vaše računalo malu količinu podataka zvanu kolačići (engl. cookies). Korištenjem ovog web-sjedišta pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati ovo web-sjedište, no neke njegove mogućnosti možda neće biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web-sjedišta koje posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web-sjedište, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite isto web-sjedište, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju tom sjedištu. Ovo omogućava web-sjedištu da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web-sjedišta ne mogu dobiti pristup informacijama koje im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internetskog preglednika na način da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanjem kolačića odobriti ili odbiti, hoćete li obrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite internetski preglednik koji koristite.

Ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti ovog web-sjedišta, ali ćete kolačiće, ako to poželite, u svakom trenutku ponovo moći omogućiti.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sjednice uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-sjedišta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju u web-trgovinama.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-sjedišta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-sjedišta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-sjedišta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg Vašeg posjeta tom web-sjedištu.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s drugih web-sjedišta koja su na neki način povezana s web-sjedištem koje pregledavate (društvene mreže primjer su treće strane). Pomoću tih kolačića web-sjedišta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške i druge svrhe.

Koristi li ovo web-sjedište kolačiće?

Da, s primarnim ciljem kako bi Vam naše web-sjedište nudilo bolje korisničko iskustvo.

Kakve kolačiće koristi ovo web-sjedište i zašto?

Ovo web-sjedište koristi privremene kolačiće. U privremenim kolačićima pohranjuje se oznaka sjednice kako bi se mogao zapamtiti neki Vaš prethodni odabir u trenutnom pregledavanju stranica - primjerice, kako ste poredali igračice u popisu igračica. Ovo web-sjedište ne postavlja vlastite trajne kolačiće, ali moguće je da se ponekad postave kolačići trećih strana. Primjerice, kolačići s Youtubea ako pregledavati u ovaj web ugrađeni video s Youtubea.

Mjerenje posjećenost

Za mjerenje posjećenosti ovo web-sjedište može koristiti Google analytics (Google Inc.).

Google Inc. prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na ovom web-sjedištu. Google koristi ove informacije, uključujući IP-adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je između ostalog i poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dodatne informacije vezane za isključivanje kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-sjedišta za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite usluge.

Više se možete informirati na sljedećim poveznicama:

Pristup i ažuriranje Vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 20. ožujka 2024., 14,43
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem