Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
Superliga - seniorke
Superliga - seniori
1. liga - seniori
1. B liga - seniorke
2. liga - seniorke
2. liga - seniori
Kup RH - seniorke
Kup RH - seniori
Natjecanja ZOS-a
 
VIJESTI  
 
 
NOVI FITNESS # WELLNESS CENTAR MLADOST!
NOVI FITNESS # WELLNESS CENTAR MLADOST!
U posljednje tri i pol godine otkako je na čelu HAOK Mladost nova UPRAVA sa Predsjednikom kluba gosp. Mirom Pavlovićem napravljen je ogromni iskorak u funkcioniranju Kluba. Novoosnovani ODBOJKAŠKI CENTAR HAOK MLADOST počeo je dobivati svoje obrise. Nakon kompletiranja Odjela za struku, završen je i logistički dio Odjela za sport.

Svake sezone vodeći ljudi Kluba uspjeli su provesti po nekoliko strateških projekata u Klubu.

Tako su prve godine napravljeni VANJSKI ODBOJKAŠKI TERENI HAOK MLADOST sa umjetnom travom, te je istovremeno renovirana i dvorana DOM ODBOJKE BOJAN STRANIĆ.

Vrlo je rijetko u svijetu odbojke da Klub ima vrhunske uvjete u dvorani i na otvorenom prostoru.

U drugoj godini kupljena su dva KOMBI VOZILA u bojama kluba kako bi naše mnogobrojne ekipe što lakše i brže provodile natjecateljski program. Također je u toj godini renovirana i LIJEČNIČKA ORDINACIJA te sa ponosom možemo reći da sa našim „MEDICAL CENTROM“ ne zaostajemo niti za većim nogometnim klubovima.

U trećoj godini krenuli smo sa velikim zahvatom: otkup i renoviranje  starog FITNESS CENTRA u Domu odbojke Bojan Stranić, te gradnju WELLNESS CENTA HAOK MLADOST.

Nakon tromjesečnih radova napokon su naši članovi dobili moderan i lijep prostor za proces kondicijske pripreme i regeneracije.

Stvarno s ponosom možemo reći da je naš Odjel za sport u ODBOJKAŠKOM CENTRU HAOK MLADOST zaokružio sve logističke dijelove za neometan trenažni i natjecateljski proces.

HAOK Mladost tako u svojoj dvorani ima na raspolaganju sve za prezentaciju Kluba i Grada Zagreba u Europi i svijetu, a posebno nas veseli činjenica da su stvoreni svi preduvjeti za stvaranje novih odbojkaša i odbojkašica koji će u budućnosti braniti boje Kluba i reprezentacije Hrvatske.

POGLEDAJTE NAŠE NOVI FITNESS I WELLNESS CENTAR HAOK MLADOST:


FOTOALBUM
27. 10. 2018.
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 18. veljače 2019., 21,21
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem