Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
Superliga - seniorke
Superliga - seniori
1. liga - seniori
1. B liga - seniorke
2. liga - seniorke
2. liga - seniori
Kup RH - seniorke
Kup RH - seniori
Natjecanja ZOS-a
 
VIJESTI  
 
 
Odbojkašice Mladosti prvakinje Hrvatske!!
Odbojkašice Mladosti prvakinje Hrvatske!!
Odbojkašice zagrebačke Mladosti u domaćem su prvenstvu ove godine bile nezaustavljive. Pobjednički pehar s veseljem su podigle u kaštlanskoj dvorani gdje su ostvarile treću finalnu pobjedu.

U posljednjem susretu doigravanja za prvakinje odbojkašice sa Save su s 3:1 (24:26, 25:13, 25:22, 25:15) svladale ekipu Marina Kaštela te s ukupnih 3-1 u pobjedama stigle do novog ovogodišnjeg trofeja.

Mladostašice su tako uzvratile Kaštelankama za poraz u finalu prošle godine.

- Sreću i emocije teško je bilo sakriti. Već na početku utakmice bila je vidljiva nervoza ali smo se držale zajedno jer smo znale koliko nam ta pobjeda znači. Koliko god smo sretne što je gotovo, toliko smo i tužne jer je ovo bila zadnja utakmica u ovom sastavu. I sigurna sam da će se posebnost naše ekipe pamtiti još dugo. I još bi se za kraj htjela zahvaliti svim svojim curama i trenerima na predivnoj sezoni, kratko se osvrnula Lara Štimac nakon izvrsne igre u Kaštelama.

13. 4. 2018.
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 27. lipnja 2019., 18,58
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem