Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
Superliga - seniorke
Superliga - seniori
1. liga - seniori
1. B liga - seniorke
2. liga - seniorke
2. liga - seniori
Kup RH - seniorke
Kup RH - seniori
Natjecanja ZOS-a
 
VIJESTI  
 
 
Naslov prvaka Hrvatske vratio se u Dom Odbojke
Naslov prvaka Hrvatske vratio se u Dom Odbojke
Nakon šest godina gledajući kako Kaštelani podižu pobjednički pehar, odbojkaši HAOK Mladosti Proenergy konačno su otišli do kraja i vratili titulu u Dom Odbojke gdje joj je i mjesto.

S rezultatom 3-1 (25:7, 26:28, 25:14, 25:19) pobijedili su momčad OK Mladost Ribola Kaštela.

Iako smo očekivali neizvjesnu finalnu seriju Mladostaši su trokorakom došli do titule i pokazali kako su trenutno najkompletnija momčad u Hrvatskoj.

Posljednja utakmica protekla je u apsolutnoj dominaciji Zagrepčana. Prvi set Mladostaši s gotovo nestvarnim rezultatom za finalnu utakmicu osvajaju s 25:7. Jedino drugi set gosti su malo iznenadili i na početku seta napravili veću prednost koju su jedva uspjeli sačuvati jer Mladostaši su bili odlučni u ostvarivanju svoga cilja. Treći i četvrti set na terenu igrači zagrebačke Mladosti ostavljaju Kaštelane na svega 14 i 19 poena.

Trener Travica sa svojim pomoćnicima savršeno je tempirao formu igrača za najvažniji period u sezoni što je u konačnici rezultiralo osvajanjem naslova prvaka Hrvatske.

Suverenost Mladostaša ove sezone najbolje pokazuje omjer pobjeda i poraza sa svojim navećim rivalima iz Kaštel Starog. Od ukupno 11 utakmica ove sezone slavili su 9 puta, a samo 2 puta parket su napustili pognute glave (polufinale Kupa Hrvatske).

8. 4. 2018.
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 27. lipnja 2019., 18,58
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem