Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
CEV KUP - seniori
CEV KUP - seniorke
MEVZA - seniorke
MEVZA - seniori
SUPERLIGA - seniorke
SUPERLIGA - seniori
1. LIGA - seniorke
1. B LIGA - seniorke
2. LIGA - seniori
NATJECANJA ZOS-A
 
VIJESTI  
 
 
HAOK MLADOST - ANALIZA SEZONE 2019. – 2020.
HAOK MLADOST - ANALIZA SEZONE 2019. – 2020.

Odbojkašice i odbojkaši Hrvatskog Akademskog Odbojkaškog Kluba Mladost uz završni rezime ostavljaju još jednu sezonu iza sebe. 

Analizu sezone možemo podijeliti na dva dijela:

8. 8. 2020.
 
LEO BARIĆ, NOVI TRENER MLADOSTI!
LEO BARIĆ, NOVI TRENER MLADOSTI!Leo Barić novi je trener ženske seniorske ekipe HAOK Mladost. Trener Barić u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri već je bio na klupi Mladosti, ali onoj muškog sastava.

Na mjestu trenera zamijenio je Sašu Ivaniševića koji je kao trener Mladosti u posljednje četiri godine napravio sjajan posao. Trofejnu dvoranu Mladosti napunili  smo peharima i medaljama zlatnog sjaja te ostvarili zapažene rezultate u domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Saša, hvala na svemu - svim trofejima, dobrim utakmicama... Hvala na pobjedama! Bile su to odlične četiri godine. Sve smo zajedno prošli, zajedno slavili životne pobjede i sportske uspjehe. Tvoja Mladost želi ti puno sreće i uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri i životu. Ne sumnjamo da će tako i biti jer Saša je prije svega odličan čovjek i dobar trener.

Našem novom treneru - velikom gospodinu Leu Bariću - želimo puno uspjeha u Mladosti. Uvjereni smo da će ih biti. Treneru, dobrodošao u našu veliku Mladostašku obitelj. Veselimo se suradnji s tobom i ispisavanju novih poglavlja povijesti našega kluba.
1. 7. 2020.
 
ZAVRŠETAK TRENINGA U SEZONI 2019-20!
ZAVRŠETAK TRENINGA U SEZONI 2019-20!

NAKON NEŠTO VIŠE OD 45 DANA NASTAVKA TRENINGA POSLIJE EPIDEMIJE COVID - 19 NAŠE EKIPE SU OVAJ PETAK ZAVRŠILE SA SEZONOM 2019-2020.

1. 7. 2020.
 
KANDIDATI HOS-a ZA FUNKCIJE U STRUKTURAMA CEV-a i FIVB-a!
KANDIDATI HOS-a ZA FUNKCIJE U STRUKTURAMA CEV-a i FIVB-a!

Europska odbojkaška federacija (CEV) objavila je listu kandidata za različite funkcije u strukturama CEV-a i FIVB-a za sljedeće mandatno razdoblje.

NA LISTI SU I KANDIDATI KOJE JE NOMINIRAO HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ.

15. 5. 2020.
 
NASTAVAK TRENINGA ZA SVE KATEGORIJE U KLUBU!
NASTAVAK TRENINGA ZA SVE KATEGORIJE U KLUBU!Nakon što su prije dva tjedna seniori i seniorke započeli sa svojim treninzima po posebnim uvjetima i smanjenim grupama, od ponedjeljka 18. svibnja s treninzima kreću sve naše kategorije.

Trenažni proces će se odvijati u dvorani Dom odbojke Bojan Stranić te na vanjskim odbojkaškim terenima HAOK Mladost, a igrači i igračice će o svim detaljima biti obaviještene od strane svojih trenera.

Sve će se naravno odvijati prema strogim uputama i preporukama Hrvatskog civilnog stožera i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Nadamo se da sa ovim nastavkom odbojkaških aktivnosti ostavljamo epidemiju COVID 19 iza sebe.

Na našu veliku radost svi naši članovi i njihove obitelji su ostali zdravi te jedva čekaju nastavak treninga. 

NAPOKON!

ZAJEDNO SMO MLADOST!

14. 5. 2020.
 
HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ PONIŠTIO SVOJE ODLUKE!
HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ PONIŠTIO SVOJE ODLUKE!

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza poništio je 24.04.2020. godine svoju odluku o završetku svih nacionalnih liga i proglašenju prvaka.

 

25. 4. 2020.
 
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!Dragi naši članovi, prijatelji kluba,

U ovim teškim vremenima želimo Vama i  Vašim bližnjima prije svega PONO zdravlja!

SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

10. 4. 2020.
 
OTKAZANA SVA DOGAĐANJA U DOMU ODBOJKE!!
ŽELIMO OVIM PUTEM OBAVIJESTITI NAŠE ČLANOVE DA SU DO DALJNJEGA OTKAZANA SVA DOGADANJA U DOMU ODBOJKE!!

ČUVAJTE SE I OSTANITE DOMA!

16. 3. 2020.
 
OTKAZANI TRENINZI U DOMU ODBOJKE!
ŽELIMO I OVIM PUTEM OBAVIJESTITI SVE NAŠE ČLANOVE DA SU ZBOG PREVENCIJE OD KORONA VIRUSA OTKAZANA SVA DOGAĐANJA U DOMU ODBOJKE - TRENINZI I UTAKMICE ZA SVE MLAĐE DOBNE KATEGORIJE. 

SENIORSKE EKIPE IMAJU DO UTORKA 17.03. SLOBODNO, A TIJEKOM PONEDJELJKA 16.03. ĆE BITI OBAVIJEŠTENI HOĆE LI SE TRENINZI NASTAVITI I NA KOJI NAČIN. 

ČUVAJTE SE I OSTANITE DOMA.

ZAJEDNO SMO MLADOST. 

 

16. 3. 2020.
 
OTKAZIVANJE SVIH NATJECANJA DO 01.04.2020
Nakon hitnog sastanka održanog danas, 12.03.2020. na inicijativu Središnjeg državnog ureda za šport, a vezano uz prevenciju daljnjeg širenja zaraze novim koronavirusom COVID-19, donesen je zaključak o preporukama otkazivanja svih sportskih natjecanja do 01.04.2020.

Sukladno preporuci SDUŠ-a i uz zajednički stav svih sudionika sastanka: Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatskog sportskog saveza gluhih, Hrvatskog školskog sportskog saveza, Hrvatskog akademskog sportskog saveza, te predstavnika pet najvećih nacionalnih sportskih saveza loptačkih sportova (nogomet, košarka, rukomet, odbojka i vaterpolo),

želimo izvjestiti sve članove kluba HAOK Mladost da je donešena odluka o otkazivanju svih odbojkaških natjecanja, svih dobnih kategorija na području Republike Hrvatske, do 01.04.2020.


12. 3. 2020.
 
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 14. listopada 2022., 11,42
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem