Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
CEV KUP - seniori
CEV KUP - seniorke
MEVZA - seniorke
MEVZA - seniori
SUPERLIGA - seniorke
SUPERLIGA - seniori
1. LIGA - seniorke
1. B LIGA - seniorke
2. LIGA - seniori
NATJECANJA ZOS-A
 
VIJESTI  
 
 
KANDIDATI HOS-a ZA FUNKCIJE U STRUKTURAMA CEV-a i FIVB-a!
KANDIDATI HOS-a ZA FUNKCIJE U STRUKTURAMA CEV-a i FIVB-a!

Europska odbojkaška federacija (CEV) objavila je listu kandidata za različite funkcije u strukturama CEV-a i FIVB-a za sljedeće mandatno razdoblje.

NA LISTI SU I KANDIDATI KOJE JE NOMINIRAO HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ.

15. 5. 2020.
 
NASTAVAK TRENINGA ZA SVE KATEGORIJE U KLUBU!
NASTAVAK TRENINGA ZA SVE KATEGORIJE U KLUBU!Nakon što su prije dva tjedna seniori i seniorke započeli sa svojim treninzima po posebnim uvjetima i smanjenim grupama, od ponedjeljka 18. svibnja s treninzima kreću sve naše kategorije.

Trenažni proces će se odvijati u dvorani Dom odbojke Bojan Stranić te na vanjskim odbojkaškim terenima HAOK Mladost, a igrači i igračice će o svim detaljima biti obaviještene od strane svojih trenera.

Sve će se naravno odvijati prema strogim uputama i preporukama Hrvatskog civilnog stožera i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Nadamo se da sa ovim nastavkom odbojkaških aktivnosti ostavljamo epidemiju COVID 19 iza sebe.

Na našu veliku radost svi naši članovi i njihove obitelji su ostali zdravi te jedva čekaju nastavak treninga. 

NAPOKON!

ZAJEDNO SMO MLADOST!

14. 5. 2020.
 
HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ PONIŠTIO SVOJE ODLUKE!
HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ PONIŠTIO SVOJE ODLUKE!

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza poništio je 24.04.2020. godine svoju odluku o završetku svih nacionalnih liga i proglašenju prvaka.

 

25. 4. 2020.
 
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!Dragi naši članovi, prijatelji kluba,

U ovim teškim vremenima želimo Vama i  Vašim bližnjima prije svega PONO zdravlja!

SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

10. 4. 2020.
 
OTKAZANA SVA DOGAĐANJA U DOMU ODBOJKE!!
ŽELIMO OVIM PUTEM OBAVIJESTITI NAŠE ČLANOVE DA SU DO DALJNJEGA OTKAZANA SVA DOGADANJA U DOMU ODBOJKE!!

ČUVAJTE SE I OSTANITE DOMA!

16. 3. 2020.
 
OTKAZANI TRENINZI U DOMU ODBOJKE!
ŽELIMO I OVIM PUTEM OBAVIJESTITI SVE NAŠE ČLANOVE DA SU ZBOG PREVENCIJE OD KORONA VIRUSA OTKAZANA SVA DOGAĐANJA U DOMU ODBOJKE - TRENINZI I UTAKMICE ZA SVE MLAĐE DOBNE KATEGORIJE. 

SENIORSKE EKIPE IMAJU DO UTORKA 17.03. SLOBODNO, A TIJEKOM PONEDJELJKA 16.03. ĆE BITI OBAVIJEŠTENI HOĆE LI SE TRENINZI NASTAVITI I NA KOJI NAČIN. 

ČUVAJTE SE I OSTANITE DOMA.

ZAJEDNO SMO MLADOST. 

 

16. 3. 2020.
 
OTKAZIVANJE SVIH NATJECANJA DO 01.04.2020
Nakon hitnog sastanka održanog danas, 12.03.2020. na inicijativu Središnjeg državnog ureda za šport, a vezano uz prevenciju daljnjeg širenja zaraze novim koronavirusom COVID-19, donesen je zaključak o preporukama otkazivanja svih sportskih natjecanja do 01.04.2020.

Sukladno preporuci SDUŠ-a i uz zajednički stav svih sudionika sastanka: Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatskog sportskog saveza gluhih, Hrvatskog školskog sportskog saveza, Hrvatskog akademskog sportskog saveza, te predstavnika pet najvećih nacionalnih sportskih saveza loptačkih sportova (nogomet, košarka, rukomet, odbojka i vaterpolo),

želimo izvjestiti sve članove kluba HAOK Mladost da je donešena odluka o otkazivanju svih odbojkaških natjecanja, svih dobnih kategorija na području Republike Hrvatske, do 01.04.2020.


12. 3. 2020.
 
VAŽNA OBAVIJEST !!
VAŽNA OBAVIJEST !!
12. 3. 2020.
 
IN MEMORIAM!
IN MEMORIAM!
11. 3. 2020.
 
SUPELIGA - UVJERLJIVE POBJEDE
SUPELIGA - UVJERLJIVE POBJEDENaši seniori i seniorke ostvarili su uvjerljive pobjede u drugom djelu natjecanja odbojkaške SUPERLIGE!

Djevojke su nakon četvrtfinalne utakmice kupa opet gostovale u Vukovaru. Bile su više nego uvjerljive. Utakmica je završila za sat vremena pobjedom 3-0.

I dečki su započeli svoje natjecanje u Hrvatskom prvenstvu te kao domaćini nisu dali puno šansi gostima iz MOK Murse Osijek. Brzih 3-0 su odličan start nakon finala MEVZA regionalne lige.

Prije njih su naše djevojčice nastavile pohod 1. Hrvatskom ligom novom pobjedom u drugom djelu natjecanja. Protivnice iz Zadra su prikazale dobru igru ali na kraju ipak odlaze kući bez bodova. HAOK Mladost 2 - ŽOK Zadar 3-0.

BRAVO ZA SVE!

ZAJEDNO SMO MLADOST

11. 3. 2020.
 
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 3. studenog 2021., 18,56
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem